A Shamo bags márka ‘Shamo for ZEROheroes’ nevű kollekciójának célja, hogy támogassa a zöldebb háztartás kialakítását, és ezzel a környezetünk megóvását. Olyan termékeket kínálunk, melyekkel kiválthatóak az eldobható, egyszer használatos eszközök, helyettük tartós, éveken át elkísérő darabokkal lehetünk gazdagabbak.
A gyékény bevásárló kosarak, vászonzsákok, vízálló tasakok és a függönyök újrahasznosításával készülő hálós bevásárló zsákok segítenek abban, hogy megkíméljük környezetünket a fölösleges nejlonzacskóktól. A fából készült evőeszközök az eldobhatóak alternatívái lehetnek. A furoshiki kendők igen sokoldalúan használhatóak ajándékozáshoz, bevásárláshoz, utazás alatt vagy akár egy piknik során.
Azon túl, hogy kevesebb szemetet termelünk, sokkal jobb érzés ilyen természetes anyagú, tartós, szép tárgyakat használni nap mint nap. Egyszerűen csak meg kell szoknunk, hogy mindig magunkkal visszük őket, és máris nagyon sokat tettünk a környezetünk megóvásáért!

Minden ZEROheroes termékre felhasználható a ‘ZERO WASTE otthon’ című könyvben található kedvezményre jogosító könyvjelző. Ez beváltható személyesen a CikkCakk Studioban, vagy keress meg minket emailben a shamobags@gmail.com címen és megírjuk a továbbiakat.
A kínálatért kattintsatok IDE és nézzetek körül!